Pages

Thursday, February 27, 2014

Hairpin

Teacher Rozana ada beritahu ibu yang Wafi tak nak solat dengan kawan-kawan. Bila kawan-kawan solat, Wafi duduk perhati jer. Langsung tak berginjak. Teacher pujuk-pujuk pun dia buat muka masam jer.

Teacher cakap, kalau Wafi solat akan dapat sesuatu yang berwarna pink.
Since ada satu haritu Wafi dah mula nak ikut kawan-kawan solat, makanya Teacher pun belikan lah Wafi
HAIRPIN colour pink.
Waaaa... lagi semangatlah Wafi ni.
Wafi cakap kalau tak solat, Teacher ambik balik hihi...
Pin rambut berbulu2.. Cute sangat. Tapi bila ibu nak ambik gambar masa Wafi pakai tak nak pulak. Karang merajuk. Takpe lahh :'(

Ibu nak bawakkan telekung pun takmau. Takpelah Wafi... sikit2.. Lama2 oklah tu.
Sesetengah bacaan solat pun Wafi dah boleh hafal (yerr.. hafal.. since Wafi tak boleh baca arab/jawi lagi)
Sebab baca ramai2 tu yang cepat tangkap. owhhh... ibu suka jer. Tapi bila Wafi baca, bukan kena suruh.
Tetiba jer dengar bacaan solat... Cayammm awak!!!

No comments:

Post a Comment