Pages

Saturday, September 5, 2015

Sis

Ni adalah satu wiken yang kami kena bawak kakak widad and the geng.
Nak lepaskan diorang berjalan sendiri memang tak lah.
Walau hanya ke SCM.

Kawi and her classmate. Berempat je pun.
Plan mereka, tengok movie dan jalan2 dalam SCM jer.

Lepas movie, kami tinggalkan diorang jalan berempat.
Ibu ayah stay situ gak ler tapi plan lain.

Lepas movie, kawi & the gang, berkaroks, makan dan sempat lagi main roller blade.
Kawi, Izzati, Faizah & Asyikin.


Budak2 zaman sekarang. Dalam toilet pun boleh berselfie.. asalkan ada cermin.
Semoga Kawi berkawan dengan rakan2 yang baik dan sentiasa menjaga diri.

2 comments:

  1. ni lah bila anak anak dah remaja. tp nk lepaskan dia orang sendiri memang tak lah... kami sanggup berhantar berambik... even sanggup tunggu. And plg penting mama kenal kawan kawan dia. Si kakak dah request nk buat party after pt3... dari dia org berparti kat luar yg ntah kat mana mana.. baik lah mama berkorban masa utk masak masak n buat kat rumah....

    liza selalu pesan kat ank ank : biar korang menangis tak dapat kehendak korang tapi jgn mama yg menangis keran apa apa yg terjadi pada korang.... Nauzubillah mintak dijauhkan

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete