Pages

Monday, October 26, 2015

Kawan sekolah


Ni salah seorang kawan baik ibu. Puan Roshanida Bt Pardzan aka Ani.
Belajar sama dari sekolah rendah hingga form 3.
Lepas tu kan ibu ke SMT Ipoh. Acik Ani  stay kat SMTIS.
Bulan 8 haritu saje jemput family auntie Ani dinner di rumah.
Dah lama sangat tak jumpa secara live hehe.. kali terakhir jumpa masa sukan sekolah Bami.
Saja nak chit chat.
Anak auntie Ani yang sulong masa tu akan ke Jordan untuk pengajian bahasa Arab.
Wahhh.... bijak2 belaka anak2 beliau.
Juadah ringkas jer. Sup ayam, ayam goreng, sambal kerang, telur dadar dan spageti carbonara. Juga buah2an.
Yang seronok all the kids suka spageti carbonara.
Alhamdulillah.

Looking forward untuk ketemu lagi :-)

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete