Pages

Tuesday, August 29, 2017

Santai2

Unplanned gathering.
Nenek dan Cikbaya nak di Pantai Remis cari kerang.
Tu pun lepas asar baru bertolak sebab sebelum tu hujan lebat.
Dari Bukit Jelutong tu terus shoot ke Pantai Remis.
Asar di sana je.


Cik Ami dating dari Kajang.




Amboiii... ratu hatiku... suka lah tu ada cousin2 dok keliling/


Biras.


Malam makan seafood kat Alam Jaya.
Impromtu  juga.
Mana2 pun ok asalkan dapat bersama family.
Cik Wada dan Cik Hannis pun join.
Am waiting for other gathering.. soon.


1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete