Sekarang ni kalo baca blog Che Ann mesti teruja.
Teruja untuk mencuba.
Resepi2 yang ada semua best2.
Apetah lagi cam agak2 boleh buat & anak2 pun suka makan.
Tapi takdelah sampai nak nak buat pavlova lagi..
Tu dah kira tahap mendera diri tu hehehe...
Tapau gi ofis.
Sedikit ralat sbb terlebih sejuk bila nak letak layer seterusnya..
Tapi rasa wowwwwww!!!
Wafi suka sangat..
Cara manis... Bawah dia geseng sket..
Belum mahir adjust api hehehe... tapi rasa memang mabeles..
Tu tiga pasang bawakkan Wafi bekal ke school.
Sbb keenakkannyer pagi semalam buat, petang balik dari ofis pun buat lagi...
Siap beli acuan yg 12 lagi... tapi kecik sket.. cumil2 gitu macam tuan punya resipi yg kat sini
Ni pagi tadi... kuih cara berlauk..Tapau ke ofis lagi...
Siap buat 2 adunan lagi..
Tapi sedikit comot sbb tak berapa mahir nak letak lauk dia..
Semua orang suka bangettt.... hoyey..hoyey...
Incik Rizal cakap sedap.. dia bagi 9/10.
Yg 1/10 sbb dia kurang berminat ngan kuih cara berlauk nih.
Kalo bagi yg manis dia bulih hadap sorang2 chehhh.....
Che Ann yang pandai dan rajin memasak share resepi cara berlauk kat sini
Follow jer resepi tu, insyaallah jadi..
Jangan derhaka hokeh.. cam ibu rawiwa gak... sanggup mencari kari alagappas sebab kat umah cuma ada kari babas huhuhu...
Cuma daging tukar ke ayam jer sbb ada kawan Indian kat ofis.. nanti kecik ati plak kan....
Lepas ni tapai plak.... ececece... semangat berkobar2 tuh!!!!!
Terima kasih yer Puan Rossa.....
Lopotku jeng akeh2 angger njikok resepimu kabeh yorrrr...
Wow very the inspiring the!... Teruskan usaha bu...puding tembikai tu llagi lawa dr puding tuan punya resepi...kekeke..ampunzzzzzz...hehehe tkleh tag che un plak kt sini....lol
ReplyDeletehahaha... acik chah.. jangan..
ReplyDeletenanti kena sumpahan 7 kali pavlova pulak!
IR dah copy resepi ondeh2 dari dapur acik chah...
tunggu kemunculannyer hahaha!!!! (takburrrrr gitu)