Pages

Wednesday, May 15, 2013

Berkongsi minat yang sama

Kalau on tv, sukan.
Kalau on laptop, pun sukan.
Sports yang selalu ayah dan bami tengok bola sepak, baseball, bola keranjang, badminton juga.
Huhhh... kalau depa dok depan tv memang yang lain tak kacau punya. Malas.

Tengah tengok result lah tu.
Sambil tu discuss ntah apa ntah. Ibu tak ambik port.
Tu rasanya result baseball.

Pengetahuan bami tentang sport banyak juga.
Takpe lah at least berkembanglah minda walaupun isu2 semasa kurang huhu..
Kalau beli suratkhabar, bahagian sport jer dibacanya.
Jadi ayah kena ambik peranan twist sket ke isu2 semasa lah yer.

4 comments:

  1. kami sokong yankees dan jugak mimai heat ...:)

    ReplyDelete
  2. miami heat la ...silap eja tadi

    ReplyDelete
  3. ada juga interest bami..
    Interest Tisya... tk der lain... music. yg local tk dgr, yg international jer dia layan... skrg tgh mabuk Bruno Mars (betul ke eja ni).... Eh BAmi byk school projek tak? Tisya ni tiap tiap bulan ada mega school projek utk band marks dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ditanya manjang jer takde homework
      naik pening mak ayah dia.
      tak belajar ke budak ni kat sekolah!

      Delete