Pages

Tuesday, May 28, 2013

Cameron Highland 2013 (Pt 1)

Ni last minute punya plan. Ibu cadangkan pada ayah untuk balik kampung Kulim tapi memandangkan ayah punya projek renovation rumah sedang berjalan, maka terpaksa ditunda. Sian anak2 dah lama tak balik kampung.

Kan dah kata, CH is a must go place :-)

Ni gambar2 di pagi hari cuti Wesak, jumaat lepas.

 Kak Widad and the cousin, Izzatunnur.

 Gaya apa ntah.

Wafi plak pagi tu mood tak bagus, maklumlah tidur lewat tapi dia sendiri bangun terlebih awal dari orang lain. Excited nak berjalan2. Last2 dia yang mengantuk.

 Kakak yang ceria.
Suka buat mulut camtu.

Awal kita bertolak. Dalam jam 8.15 am.
Singgah sekejap di Lata Iskandar. Sebelum ni tak pernah singgah pun sebab sejuk sangat dan ramai orang.
Kali ni teringin nak bergambar kat situ.

 Wafi ni terpaksa kejutkan lenanya. Tu yang marah tu.

 Abang Imi dan Imran. Cousin yang skema.

Air takde lah sejuk sangat sebab sekarang ni kan musim panas. Ada juga beberapa orang budak berenang2 kat lata. Anak2 dan the cousins cuma rendam2 kaki jer. Tu kalau bagi permission mesti diorang nak terjun tiruk.

Air pun tak begitu deras. Tunggulah musim tengkujuh nanti, mesti lagi best. Tapi masa tu takde nya orang nak berenang2.. sejukkkk.

Bersambung...

2 comments:

  1. berjalan memang best ija tapi lepas tu penat.
    Ni tengah pilih2 gambar.

    ReplyDelete