Pages

Saturday, December 29, 2012

Birthday Picnic

Birthday nenek jatuh pada hari Krismas tiap2 tahun. Tahun ni sempena birthday nenek yang ke 63 tahun, kami sepakat untuk meraikannya di taman bersebelahan Muzium Shah Alam.

Sambutan ala kadar jer sebab atuk admitted kat HTAR. Alhamdulillah, kat hospital atuk baik2 jer. Atuk bagi green light untuk kami berpiknik. Kena tanya dulu sebab takut atuk kecik hati pulak. 

Cuaca baik2 jer tak de panas sangat dan tak hujan. Almaklumlah sekarang ni kan musim hujan.

Sampai2 kat park, kakak widad bawak the cousin melawat kawasan. Panaskan badan sket.

Doa selamat diketuai Pakcik Zie.

Cik Ana tukang jaga air ker tu?
Memasing potluck. Ada nasi lemak, sambal sotong, mee lidi, pasta, nugge, popiah, cempedak dan tempe goreng.

 Lilin tu bebudak yang tiup pun.

Masing2 berebut nak potong kek. Oh ya... kek sponsored by Abang Mi, Kajang. TQVM.

Alhamdulillah, sessi makan2 berakhir jam 12 noon.
Ibu tak dapat ambil gambar banyak sebabnya Wafi dok melekat jer. Tak sihat. Asyik nak merengek jer. No cooperation at all. Bila nak balik baru ok sket.

Semoga nenek diberi kesihatan yang baik dan sentiasa dirahmati Allah.
Amin...

No comments:

Post a Comment