Sarapan ni ibu dan Wafi tak join lah sebab tak sampai lagi kan. Jadi kita spam je lah gambar -gambar yang mereka share. Seawal jam 8 am mereka dah sampai situ jadi terus dapat meja. Walau ramai pelanggan tapi mereka serve dengan cepat.
Ini salah satu signature dish di situ.
Mereka ambik set ni. Dapatlah ibu rasa sikit bila mereka tapau balance. Cuma dah sejuk lah sebab malam baru makanπ
Dimsum.
Somtam aka kerabu mangga... ahhhhh.... sedapnya.
Sepanjang ibu di sana macam tak teruja pulak nak try sebab kat Malaysia kalau ada pun minum teh ais camtu je.
Better datang awal.
memang selalu nya malaysian akan sarapan kat sini...penuh la ngan malaysian...ehh...nak repeat lagi la...
ReplyDeletekan.. mesti nak repeat. Ada sembang dengan Malaysian dia datang Hatyai berkali-kali dalam setahun hanya untuk makan sahaja.
DeleteGyoza gu mmg the best laa... Kami siap order 2 box... Rasa tak cukup hahah
ReplyDelete